’s Werelds beste en lekkerste walnoten komen uit Chili. Bij Hazel kunt u deze heerlijke, lichte Walnoten Halfjes bestellen.
Walnoten zijn rijk aan enkelvoudig onverzadigde vetzuren, zoals oliezuur. Ook zijn ze een geschikte bron voor alle essentiële omega 3 vetzuren zoals linolzuur , alfa – linoleenzuur (ALA) en arachidonzuur. Het regelmatig consumeren van walnoten helpt het LDL of “ slechte cholesterol“ in het bloed te verlagen en het HDL of “goede cholesterol“ te verhogen. Wetenschappelijke onderzoeken tonen aan dat het mediterrane dieet, rijk aan enkelvoudig onverzadigde vetzuren en omega 3 vetzuren, helpen om de kans op prostaatkanker te verlagen, de bloeddruk te regelen, coronaire hartziekten en beroertes te voorkomen.  Dit dieet heeft evenals walnoten een gunstig effect op het lipidenprofiel oftewel het vetspectrum van het bloed.
Wetenschappers van de Universiteit van Scranton-Pennsylvania hebben onlangs ontdekt dat walnoten een veel hoger percentage van popyphenolic antioxidanten bevatten dan alle andere noten. Het eten van zes à zeven noten per dag zou ziektes, die veroorzaakt worden door vrije radicalen, uit het lichaam helpen te weren.
Walnoten bevatten belangrijke B complex vitaminen, zoals riboflavine, niacine, thiamine, pantotheenzuur, vitamine B 6 en foliumzuur. Ze zijn ook een zeer rijke bron van mineralen: mangaan, koper, kalium, calcium, ijzer, magnesium, zink en selenium. Deze mineralen zorgen o.a. voor de groei van de spermaproductie en de spijsvertering. Het eten van een handjevol walnoten elke dag voorziet het lichaam van bijna alle dagelijks benodigde eiwitten, vitaminen en mineralen.

Beoordeel

Uw naam:

Uw beoordeling:

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht Goed

Voer onderstaande code in:

Onze winkel

Kinkerstraat 306 H
1053 GC Amsterdam
BTW-nr: NL001599186B65
KvK-Amsterdam : 34201877
Tel: 020 4892192

Openingstijden mei tot september :

maandag              : 12:00 - 22:00
di t/m zaterdag     : 10:00 - 22:00
zondag                 : 14:00 - 22:00


Openingstijden september tot mei :

maandag             : 12:00 - 18:30
di t/m zaterdag    : 10:00 - 18:30 (donderdag koopavond)
zaterdag              : 10:00 - 18:00
zondag                : gesloten